Preben's Tagdækning & Søn ApS

Din tagdækker Sjælland

Din tagdækker på Sjælland har stor erfaring i de forskellige typer af tagdækning og anvender udelukkende kvalitetsmaterialer. Kontakt i dag og hør meget mere om dine muligheder for fag- og hovedentrepriser.

Tagdækker på Sjælland

Lad os stå for hele processen og koordineringen i forbindelse med dit nybyggeri. Henvend dig også, hvis du blot har behov for en dygtig tagdækker. Det er op til dine behov.

Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for tagentrepriser og arbejdsopgaver, der er i overensstemmelse med danske værdier. Vi bygger kvalitet.

Vil du høre mere?

Står du og har behov for at vide mere om dine mange muligheder? Du er velkommen til at tage uforpligtende kontakt ved at skrive os en besked eller give os et opkald. Kontakt i dag.

Din tagdækker på SJælland

Tagløsninger af høj kvalitet

Prebens Tagdækning & Søn er din tagdækker på Sjælland med ekspertise i fag- og hovedentrepriser. Uanset om du har behov for komplet nybyggeri eller en reparation, står vi klar til at hjælpe private, erhverv og ved boligbyggeri. Kontakt allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder. Det er helt uforpligtende. 

Lagercenter set oppe fra lokaliseret i et industrikvarter med køretøjer og grønt areal
Medlem af Byg Garanti

Prebens Tagdækning & Søn er medlem af Byg Garanti, der sikrer dig et resultat, som du kan være helt tilfreds med. Klik på logoet nedenfor og læs mere om dine fordele ved vores medlemskab hos Byg Garanti.

din tagdækker på Sjælland med en bred vifte af opgaver

Udpluk af vores kompetencer

tagpap

Nybyggeri

Vi tilbyder at være din professionelle højre hånd, som enten hoved- eller fagentreprise. Lad os stå for hele processen og koordineringen.

kvalitetssikring af tag

Renovering

Vi renoverer tag for henholdsvis private, erhverv og i forbindelse med boligbyggeri. Lad os vide, hvad vi kan renovere for dig og i hvilket omfang.

Tagisolering

Vedligeholdelse

Vi tilbyder at udarbejde en skræddersyet vedligeholdelsesplan samt udførelse af følgende plan. Det er din mulighed for et sikkert tag.

Tagrenovering

Konstruktioner

Du har mulighed for konstruktioner af den højeste kvalitet. Vi tilbyder solide resultater i forbindelse med kold/varm tage, ovenlys mm.

Tagarbejde

Kvalitetssikring

Vi tilbyder altid en kvalitetssikring i forbindelse med enhver byggesag. Få en omfattende mappe, som sikrer, at det tilbudte og det udførte stemmer.

Tagdækning

Isolering

Vi isolerer med dét formål, at energiforbruget til opvarmning af alle slags bygninger skal mindskes. Det kan ske på mange måder!

Høj kvalitet

Tagdækker på Sjælland med kvalitetssikring

Vi tilbyder en kvalitetssikringsmappe i forbindelse med enhver byggesag. Det er en mappe, som indeholder dokumentation for din byggesag og dét byggetilbud, som du har sagt ja til. Det er din sikkerhed for, at det tilbudte og det udførte stemmer.

som tagdækker på Sjælland, har vi b.la. stor erfaring i alle typer af tagdækning og anvender kun de bedste materialer.